Andrada a fost Miss Braşov, dar a simţit nevoia să îşi pună silicoane! Să vezi cum arată acum: „Am sânii perfecţi”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/06/2017, 19:55
Andrada a fost Miss Braşov, dar a simţit nevoia să îşi pună silicoane! Să vezi cum arată acum: „Am sânii perfecţi” GALERIE FOTO

România este un izvor nesecat de sex-appeal, iar Andrada Iorga reprezinta exemplul perfect. Tânăra a câştigat Miss Braşov, iar, recent, şi-a încercat norocul în afaceri.

Tânăra lucrează ca manechin şi, în 2014, şi-a mărit sânii. „Aveam sâni frumoşi şi simetrici, doar puţin mai mici decât mi-aş fi dorit. Acum am sânii perfecţi. O operaţie foarte reuşită! Ambii sâni sunt identici şi simetrici unul faţă de celălalt, si MARI! Totodată, vreau să precizez că am evitat pe cât posibil ‘doctorii vedetelor’ pe care îi vedem toata ziuă la TV. Rezultatele intervenţiilor lor lasă de dorit pentru că deja sunt cunoscuţi şi nu îşi mai dau interesul„, povesteşte Andrada Iorga.

Tânăra, care a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Braşov, şi-a încercat norocul în lumea afacerilor, însă a dat chix, aşa că, acum, câştigă bani din modeling. Ce-i drept, nu e o decizie tocmai proastă, dacă ţinem cont de imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×