Andra a comis-o la concertul de la Sala Palatului! Rochiţa prea scurtă i-a jucat feste şi a arătat mai mult decât trebuia

în Femei frumoase
02/03/2018, 21:00
Andra a comis-o la concertul de la Sala Palatului! Rochiţa prea scurtă i-a jucat feste şi a arătat mai mult decât trebuia GALERIE FOTO

Andra a revenit, pentru al doilea an consecutiv, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, cu 3 reprezentaţii ale concertului „Aievea”. Alături de soţia lui Măruţă, pe scenă au mai urcat invitaţii speciali, printre care: Connect-R, Irina Rimes, Dan Bittman, Pacha Man, Călin Goia de la Voltaj, Aurelian Temişan, Alex Velea şi Clejanii.

Artista şi-a început show-ul cu piesa “Mi-ai luat minţile”, îmbrăcată într-o rochie nude scurtă, cu paiete aplicate şi pene pe mânecile supradimensionate. În total, artista s-a schimbat de 6 ori, având 7 ţinute create special pentru eveniment. O rochie scurtă aurie care a cântărit 4,5 kg catorită materialelor speciale a fost piesa în care Andra a interpretat cântece cu ritmuri latino şi a fost realizată de Loulou.

Din dorinţa de a pune în scenă un show cât mai electrizant, artista a comis şi o mică gafă. Rochiţa albă a fost prea scurtă, iar mişcările prea bruşte, astfel încât Andra lăsat la vedere mai mult decât trebuia. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×