Andi Moisescu, lovitură teribilă! Pro TV i-a scos emisiunea din grilă! Ce s-a întâmplat

Andi Moisescu a primit o lovitură teribilă! Pro TV i-a scos emisiunea din grilă! Pe bune ?! a dispărut din grila postului după doar două ediții și încă nu este clar ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea juratului de la Românii au Talent.

Pro TV a scos din grilă emisiunea lui Andi Moisescu

Postul de televiziune Pro TV a scos din grilă emisiunea lui Andi Moisescu, după ce show-ul Cântă acum cu mine a fost înlocuit săptămâna aceasta cu un film și mutat duminica viitoare. Quizshow-ul lui Andi Moisescu nu va mai fi difuzat luni, 11 martie, de la ora 22:30, când Pro TV a programat filmul A fost odată în Mexic – Desperado 2.

Încă nu se știe dacă postul de televiziune a luat o decizie definitivă în ceea ce privește emisiunea prezentată de Andi Moisescu sau dacă a fost doar o măsură de moment. Pro TV încă nu a oferit un punct de vedere oficial cu privire la această temă.

Schimbări în grila Pro TV

Emisiunea lui Andi Moisescu, depășită de concurență

Emisiunea lui Andi Moisescu a fost depășită la capitolul audiență de Asia Express, de la Antena 1. Pe publicul comercial, Pe bune?! a avut rating 5,3,  în timp ce pe același interval Antena 1 a avut rating 7,2.

Este a doua mutare pe care postul de televiziune Pro TV o face în această săptămână, după ce a decis ca show-ul Cântă acum cu mine să fie difuzat abia peste două săptămâni.