Anda Adam, sclipitoare la plajă! Cum arată în costum de baie

Ionuţ Cataramă  
înFemei frumoase
05/05/2018, 22:55
Anda Adam, sclipitoare la plajă! Cum arată în costum de baieGALERIE FOTO
Anda Adam a făcut senzaţie în Dubai. Cântăreaţa şi-a etalat trupul în costum de baie minuscule.

Cântăreaţa se află în recuperare, dar a plecat în vacanţă la Dubai. Anda Adam, sclipitoare la plajă! Cum arată în costum de baie! Fanii au rămas fascinaţi de formele ei!

Anda Adam a încercat să dea lovitura în Republica Dominicană, la „Exatlon”, dar a plecat destul de rapid acasă după ce s-a accidentat grav: ruptură de menisc!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anda Adam, sclipitoare la plajă! Costumul de baie prea mic sau formele prea mari?

Vedeta s-a operat şi a început recuperarea medicală, dar acum şi-a găsit timp şi pentru relaxare. Anda a plecat la Dubai pentru o vacanţă de vis alături de fiica ei, Evelin, de trei ani, dar şi de câteva dintre prietenele cele mai bune.

Ajunsă la Dubai, Anda s-a gândit să împartă momentele de bucurie şi cu fanii virtuali. Ea a postat câteva fotografii care au încins internetul, apariţia solistei în costum de baie fiind de-a dreptul sclipitoare. Cum sutienul părea prea mic, bustul generos al vedetei a făcut senzaţie. Fanii nu au ezitat să comenteze: „Bună în draci!”, „Cea mai frumoasă”, „Superbă” sau „Perfectă” fiind câteva dintre mesajele acestora. Vezi imagini sus în galerie foto

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×