Anastasia Lazariuc, DRAMA din spatele celebrităţii!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/10/2015, 14:56
Anastasia Lazariuc, DRAMA din spatele celebrităţii! GALERIE FOTO

Astăzi, Anastasia Lazariuc se poate lăuda cu o viaţă desprinsă din filme. Are o carieră de invidiat, iar fiica ei s-a căsătorit cu fiul unuia dintre cei mai prosperi afacerişti de la noi. Totuşi, frumoasa artistă a trăit o adevărată dramă în tinereţe, atunci când se afla la început de drum în cariera artistică. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI)

Este fără doar şi poate una dintre cele mai frumoase apariţii de la noi, în ciuda vârstei. Şi-a păstrat frumuseţea şi naturalea de-a lungul anilor, iar acum se poate declara o femeie împlinită.

Invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars, Anastasia Lazariuc a mărturisit că viaţa ei nu a fost întotdeauna presărată cu momente frumoase, iar nu de puţine ori a fost nevoită să împrumute rochii pentru evenimentele la care participea la început de drum. „Nu visam la început să ajung până aici. Eu veneam din Moldova, nu eram vreo apariţie răvăşitoare, nu aveam bani sau relaţii în Bucureşti. Am riscat totul pentru visul meu. Îmi doream să ajung artistă. Ca să fiu prezentă pe scenă şi să fac o impresie bună obişnuiam să împrumut rochiile prietenelor mele pentru evenimente. Nu credeam că o să mai am forţă să continui, de multe ori vrând să renunţ, însă am reuşit să depăşesc momentele alea”, a mărturisit celebra artistă.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×