Anamaria Prodan vorbește cu mama ei moartă! ”Nu realizez”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/05/2018, 14:30
Anamaria Prodan vorbește cu mama ei moartă! ”Nu realizez”
Anamaria Prodan vorbește cu mama ei moartă

Anamaria Prodan vorbește cu mama ei moartă! Celebrul impresar sportiv a acceptat să participe la o emisiune TV, la nici două săptămâni de la moartea mamei sale, celebra cântăreață de muzică populară Ionela Prodan!

 

„Nu realizez, dacă mă întrebi despre mama. Nu realizez, cum nu realizez din ‘92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă. Când formez numărul, am impulsul ăsta să sun – îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei mele o să-l păstrez pentru totdeauna, nu o să-l închid. E ciudat. Când mi-am luat la revedere de la ea – exact în momentul în care a murit. (…). Îmi aduc aminte când am venit ultima dată la voi cu ea și mă bucuram de fiecare moment cu ea. (…). N-a știut nimeni, nici măcar sora mea. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți.

Anamaria Prodan vorbește cu mama ei moartă, prin tablou

Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Ea a luptat fără să știe un an și jumătate. (…). Faptul că a existat relația asta atât de puternică – asta cred că a ajutat-o. (…). Probabil, ea cumva a știut. Mă mai întreba: «Dar de ce fac injecția asta?». E un cocktail de vitamine. (…). Noi nici nu trebuia să vorbim, noi ne simțeam – dacă veneam la ea și nu o sunam înainte, ea simțea. Vorbesc cu ea, vorbesc cu tabloul, serios!”, a declarat Anamaria Prodan cu lacrimi în ochi la „Vorbește Lumea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×