Anamaria Prodan şi Ionela Prodan, la un pas de un mare tun imobiliar

Iuliana Spirache   
în Hotnews
01/07/2015, 08:20
Anamaria Prodan şi Ionela Prodan, la un pas de un mare tun imobiliar GALERIE FOTO

De patru ani de zile Ionela Prodan şi fiicele acesteia, Anca şi Anamaria, se judecă cu unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Bucureşti şi sunt la un pas de marea lovitură.

Din informaţiile obţinute de reporterii spynews.ro, la mijloc ar fi un teren pe care a fost construit un foarte cunoscut ansamblu rezidenţial din sectorul 3. Pe fondul unor neînţelegeri legate limitele terenului şi modul în care a fost înscris în cartea funciară, în 2011, Ionela Prodan şi fiicele acesteia, Anca Tănase şi Anamaria Reghecampf, au dat în judecată compania care s-a ocupat de proiectul imobiliar. La finalul anului trecut, instanţa a anulat „documentaţia cadastrală” şi a dispus „rectificarea cărţii funciare în sensul radierii documentaţiei cadastrale”, limitele proprietăţii urmând a fi stabilite în baza actului de vânzare cumpărare. Hotărârea nu este definitivă, o decizie clară în acest sens fiind aşteptată în perioada imediat următoare. Dacă vor avea câştig de cauză şi se vor considera păgubite, Ionela Prodan şi fiicele sale ar putea câştiga o groază de bani.

Nu este singurul proces în care este implicată Ionela Tănase, fostă Prodan. Alături de fiicele ei, acesta  a pornit un adevărat război împotriva unei importante bănci din România după ce, în urmă cu zece ani, Ionela Prodan s-ar fi trezit cu conturile goale. Suma este ameţitoare: zece milioane de euro. În urmă cu câteva săptămâni,  judecători au cerut completarea unui raport de expertiză grafoscopică, menit să demostreze a cui este semnătura pe baza căreia au fost retrase, în mai multe rânduri, bani din contul vedetei. Asta în condiţiile în care oficialii instituţiei bancare susţin că banii au fost retraşi din cont chiar de către fiicele cântăreţei, iar suma este de douăzeci de ori mai mică. În schimb, acestea spun că semnăturile au fost falsificate.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×