Anamaria Prodan o pune la punct pe Andreea Tonciu: „Ajunge!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
05/05/2018, 11:29
Anamaria Prodan o pune la punct pe Andreea Tonciu: „Ajunge!”
Anamaria Prodan vorbeşte despre conflictul dintre finii ei Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu.

Scandalul dintre Andreea Niculescu, fostă Tonciu, şi Daniel Niculescu a inflamat atmosfera în familie. Naşa de cununie a cuplului a vorbit despre probleme dintre cei doi. Anamaria Prodan o pune la punct pe Andreea Tonciu după escapada acesteia pe litoral.

În noiembrie 2015, Andreea Tonciu anunţa că este gravidă, iar în luna februarie 2016 ea se mărita cu Daniel Niculescu. Naşii celor doi au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Acum, naşa se implică în scandalul dintre fini şi, deşi îi găseşte circumstanţe atenuante, o avertizează pe Andreea.

Anamaria Prodan o pune la punct pe Andreea Tonciu! „Niciodată o fină a mea nu îşi permite să se bată în club cu soţul!”

Eu vorbesc non-stop cu finele mele şi avem o gaşcă frumoasă. Andreea era supărată că ai văzut ce au scris? Şi cum e ea vulcanică. Ea a plecat de la mine din casă la mare cu toate finele mele. A fost o noapte, s-a distrat, eu zic că îi ajunge, că doi ani nu s-a mişcat din casă de lângă aia mică. A spus maică-sa că stă cu fata, iar finu’, ăla e italian. E şi gelos. El a muncit zilele astea. Şi el nu suferă televiziunea şi dacă s-ar putea ca Andreea să nu se ducă niciodată la TV, ce bine ar fi. Niciodată o fină a mea nu îşi permite să se bată în club cu soţul. Andreea şi Dani sunt foarte bine”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×