Mesajul transmis de Anamaria Prodan, de la căpătâiul mamei sale! Ce a transmis impresara!

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
08/04/2018, 17:39
Mesajul transmis de Anamaria Prodan, de la căpătâiul mamei sale! Ce a transmis impresara! GALERIE FOTO

Necazurile din ultima vreme nu au dărâmat-o pe Anamaria Prodan, dovada că impresara este o femeie puternică nu a ezitat să apară. Fiica Ionelei Prodan este activă pe reţelele de socializare şi le-a transmis chiar şi un mesaj fanilor ei.

Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Iisus Hristos când se înalţă la cer. Această poză este însoţită şi de un text pe care l-a pus pentru oamenii care o urmăresc. „HRISTOS A INVIAT! #pastefericit #happyeaster”, aşa sună mesajul fiicei Ionelei Prodan după nopţi nedormite la căpătâiul mamei ei. Anamaria Prodan şi sora ei sunt mereu cu mama lor în spital şi o supraveghează nestingherite.

Anamaria Prodan le-a răspuns cârcotaşilor

Toate astea după ce starea de sănătate a Ionelei Prodan s-a agravat la începutul anului. Artista a avut probleme cu pancreasul, dar şi cardiace, aşa că a fost nevoie să se interneze. În presă s-au speculat multe zvonuri, cum că Ionela Prodan ar fi ţinută în viaţă doar de aparate, asta până când Anamaria Prodan a ieşit cu declaraţia că mama ei este în viaţă fără ajutorul mecanismelor, şi că nu se pune problema de aşa ceva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×