Anamaria Ferentz s-a reprofilat! Vezi cum îi ajută frumoasa pe oamenii nevoiaşi!

Filon Stan   
în Galerie foto
25/03/2018, 18:28
Anamaria Ferentz s-a reprofilat! Vezi cum îi ajută frumoasa pe oamenii nevoiaşi! GALERIE FOTO

Dacă muzical a renunţat să-şi mai probeze talentul la 42 de ani, fosta solistă Anamaria Ferentz şi-a găsit alte îndeletniri în Statele Unite ale Americii, unde trăieşte de câţiva ani. Frumoasa vedetă s-a numărat printre finaliştii probei pe echipe de la Maratonul din Los Angeles, alături de mii de participanţi. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Deşi nu este o sportivă activă, după cum chiar ea recunoaşte, fostul model Playboy de acum aproape 20 de ani, este într-o formă de zile mari. Fosta muză a lui Ion Ţiriac, scriitoare de cărţi pentru copii şi solistă a trupei Demmo a terminat „pe picioare” cursa, alergând cu echipa sa 42 de km.

Ana Maria Ferentz a alergat la maratonul din Los Angeles

„Sunt propria-mi eroină. A contat efortul depus şi rezistenţa şi, deşi nu m-am antrenat deloc, sunt finalistă maratonului din LA. Vreau să ştiţi că eu şi prietenii mei am alergat pentru Hospice of Hope-Casa Speranţei din România”, spune încântată Anamaria. Fosta artistă caută visul american de aproximativ cinci ani şi se simte foarte mulţumită de noua sa viaţă. A locuit în New York, Chicago iar acum în Los Angeles, unde este agent imobiliar.
 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×