Anamaria face pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan chiar în cimitir! Pe cine îmbracă, în memoria mamei sale!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
09/05/2018, 09:35
Anamaria face pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan chiar în cimitir! Pe cine îmbracă, în memoria mamei sale!
Pomana in cimitir pentru Ionela Prodan

Anamaria Prodan pregătește parastasul de 40 de zile pentru mama sa. Impresara se pare că a renunțat la restaurant pentru pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan, fiind organizată chiar în cimitirul unde fosta artistă își doarme somnul de veci.

Pomana va avea loc în acest weekend, imediat după slujba de la cimitir, când vor fi împărțite pachete cu mâncare pentru oamenii nevoiași, care chiar au nevoie de o bucată de pâine și o mâncare bună, potrivit unui apropiat al impresarei sportive. Anamaria Prodan a ales deja o persoană pe care s-o îmbrace, cum spune datina strămoșască.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pomană în cimitir pentru Ionela Prodan și bani în geantă

“Impresara a cumpărat totul pentru o femeie săracă, un costum, bluză, pantofi, ciorapi, geantă, în care a pus și un parfum și niște bănuți! Exact cum este tradiția”, a dezvăluit o cunoscută cântăreață de muzică populară, bună prietenă cu familia, pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×