Răsturnare de situaţie, în urma crimei de la Timişoara! Ce au descoperit medicii în analizele de sânge ale educatoarei

Raluca Ogaru   
în Reality show
15/03/2018, 16:42
Răsturnare de situaţie, în urma crimei de la Timişoara! Ce au descoperit medicii în analizele de sânge ale educatoarei GALERIE FOTO
În urma analizelor care i s-au făcut educatoarei de la Timişoara care şi-a ucis fetiţa de doar 4 ani, s-a descoperit în sânge THC, tetrahidrocarbinol. Este vorba despre o substanţă care este prezentă în droguri, cu precădere în cannabis. În plus, aceasta rămâne în sânge pentru o durată de până la 6 luni, iar din acest motiv nu se poate spune exact data la care ar fi fost consumate stupefiantele, noteaza Observator.tv.
 
Aceeaşi substanţă poate fi găsită şi în anumite medicamente, dar rudele Oanei Neţ susţin că aceasta nu ar fi avut probleme de sănătate care să impună administrarea lor.
 
În urma autopsiei, se pare că fetiţa de patru ani ar fi decedat prin asfixiere, potrivit surselor din cadrul IML Timişoara. Acest rezultat confirmă ipoteza potrivit căreia mama sa ar fi înecat-o în cadă. Tot necropsia a scos la iveală şi tulburătorul fapt că micuţa se zbătuse pentru a supravieţui, însă nu i-a putut ţine piept mamei.
 
Mai mult, s-a dezvăluit şi faptul că Oana Neţ nu i-a tăiat venele, aşa cum se crezuse iniţial. Rănile de pe încheieturi erau superficiale, iar venelele şi tendoanele nu au fost afectate, precizează opiniatimisoarei.ro.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×