Avem imaginile pe care toţi băieţii vor să le vadă! Cum arată dezbrăcată Ana Maria Caliţa, femeia care a câştigat un concurs de stand up cu glume interzise ruşinoşilor!

Filon Stan   
în Femei frumoase
08/01/2018, 17:32
Avem imaginile pe care toţi băieţii vor să le vadă! Cum arată dezbrăcată Ana Maria Caliţa, femeia care a câştigat un concurs de stand up cu glume interzise ruşinoşilor! GALERIE FOTO

A câştigat finala iUmor cu nişte glume care l-ar fi făcut să roşească chiar şi pe Cheloo! Ana Maria Caliţa, frumoasă şi talentată, cu mare priză la public, a câştigat premiul de 20.000 de euro cu un număr de stand-up comedy senzaţional.

Cu toţii am râs la glumele ei, dar mulţi dintre noi am fi vrut să vedem mai mult. Artista ne-a oferit acum ocazia să vedem materialul didactic care o inspiră pentru multe dintre glumele ei! Şi are ce arăta, după cum se vede şi în Galeria Foto!

Ana Maria Caliţa, aşa cum ai vrut s-o vezi! Fără haine!  

Câştigătoarea este din Bucureşti, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I.L.Caragiale” , este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”. Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambiţioasă, Ana a venit pentru a doua oară în emisiune, după ce şi în sezonul al treilea „iUmor” a ajuns tot în finală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×