Avem imaginile pe care toţi băieţii vor să le vadă! Cum arată dezbrăcată Ana Maria Caliţa, femeia care a câştigat un concurs de stand up cu glume interzise ruşinoşilor!

Filon Stan  
înFemei frumoase
08/01/2018, 17:32
Avem imaginile pe care toţi băieţii vor să le vadă! Cum arată dezbrăcată Ana Maria Caliţa, femeia care a câştigat un concurs de stand up cu glume interzise ruşinoşilor!GALERIE FOTO

A câştigat finala iUmor cu nişte glume care l-ar fi făcut să roşească chiar şi pe Cheloo! Ana Maria Caliţa, frumoasă şi talentată, cu mare priză la public, a câştigat premiul de 20.000 de euro cu un număr de stand-up comedy senzaţional.

Cu toţii am râs la glumele ei, dar mulţi dintre noi am fi vrut să vedem mai mult. Artista ne-a oferit acum ocazia să vedem materialul didactic care o inspiră pentru multe dintre glumele ei! Şi are ce arăta, după cum se vede şi în Galeria Foto!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ana Maria Caliţa, aşa cum ai vrut s-o vezi! Fără haine!  

Câştigătoarea este din Bucureşti, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I.L.Caragiale” , este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”. Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambiţioasă, Ana a venit pentru a doua oară în emisiune, după ce şi în sezonul al treilea „iUmor” a ajuns tot în finală.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×