Un român cu nume predestinat sună la 112 o dată la 3 zile. „Sunt Coniac! Am băut şi vreau la spital”

Filon Stan  
înHotnews
12/10/2017, 00:00
Un român cu nume predestinat sună la 112 o dată la 3 zile. „Sunt Coniac! Am băut şi vreau la spital”

Se îmbată zilnic şi câteodată vrea la oraş. Cam o dată la trei zile. Pune mâna pe telefon şi sună la 112, unde cere să fie transferat de urgenţă la ambuanţă. Cam aşa face de două ori pe săptămână un ieşeam pus pe şotii. Florin Coniac, un tânăr în vârstă de 30 de ani din localitatea ieşeană Cozmeşti, foloseşte ambulanţa pe post de taxi.

De fapt, Coniac nu are probleme medicale, dar şi-a făcut un obicei din a solicita ajutorul medicilor pentru a se distra. Ultima dată, bărbatul a sunat la 112 în cursul după-amiezii de luni, 9 septembrie. Conform procedurii, la locul solicitării a intervenit un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi, substaţia Paşcani. Echipajul l-a găsit pe Florin Coniac beat şi „foarte vesel”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ambulanţa pe post de taxi soseşte întotdeauna

Clientul urgentiştilor a fost transportat în Compartimentul de Primire Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani. „Avem un pacient, client vechi , pe care îl aducem aproape zilnic, cel mult la 3 zile. Prezintă etilism acut şi spune că vrea să ajungă la spital. Noi îl transportăm în Compartimentul de Primiri Urgenţe, acolo unde el refuză orice tratament şi pleacă. Din păcate nu este singurul caz de acest gen”, a precizat dr. Petronela Luca, medic în cadrul SAJ Iaşi.

Potrivit presei locale din Paşcani, bucuros că a fost plimbat de la Cozmeşti la Paşcani (12 km), după ce a coborât din ambulanţă, bărbatul a început să asculte manele pe telefon şi să le ceară membrilor echipajului doi lei, pentru o bere. SAJ Iaşi a înregistrat în ultima lună 9.983 de solicitări din care 6.739 de urgenţe majore, cod roşu şi cod galben, 2.722 urgenţe cod verde şi 522 de solicitări pentru transport asistat.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×