Amazon va intra în faliment! Fondatorul companiei a făcut declarații neașteptate legate de viitorul acesteia

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
18/11/2018, 15:47
Amazon va intra în faliment! Fondatorul companiei a făcut declarații neașteptate legate de viitorul acesteia
Jeff Bezos: ”Amazon va intra în faliment”

Amazon va intra în faliment! Chiar fondatorul companiei a afirmat acest lucru neașteptat! Jeff Bezos, ”părintele” Amazon, a mărturisit, în cadrul unei întâlniri administrative care a avut loc săptămâna trecută, că afacerea lui poate cădea în orice moment. Acesta a susținut chiar că :”Amazon nu este prea mare pentru a cădea…De fapt, prevăd că într-o zi Amazon va eșua”. Se pare că și un gigant poate fi pus pe dreapta. ”Amazon va intra în falimet. Dacă vă uitați la marile companii, durata lor de viață tinde să fie de peste 30 de ani, nu de peste 100 de ani”, a mai spus fondatorul Amazon.

De altfel, toate afirmațiile celui mai bogat om din istoria modernă legate de afacerea sa vizează modul în care a rezistat compania timp de 24 de ani: focusul pe doleanțele clienților, lucru pe care îl va face și de acum încolo. ”Dacă începem să ne concentrăm pe noi înșine în loc să ne focusăm pe clienții noștri, acesta va fi începutul sfârșitului…Trebuie să încercă, să amânăm acea zi cât mai mult posibil”, a declarat Jeff Bezos.

Amazon va intra în faliment! ”Compania nu este prea mare pentru a cădea!”

Amazon va intra în faliment, iar de acest lucru ne asigura fondatorul companiei, Jeff Bezos
Jeff Bezos, fondatorul Amazon

Însă, potrivit spuselor unor angajați ai Amazon, ce au vorbit pentru CNBC, asta sub condiția anonimatului, se pare că altele sunt prioritățile legate de viitorul companiei. În prim-plan sunt reglementările guvernamentale și posibilele încâlcări ale legii antitrust. În schimb, șeful Amazon a spus altceva în înregistrări. Acesta admite că deține o companie mare și, rațional pentru orice tip de companie de acest gen, este ca acestea să fie investigate. ”Se știe că suntem o companie mare. Este rațional ca instituțiile mari de orice tip, fie că e vorba de companii sau guverne, să fie investigate”, a spus fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×