Imagini şocante! A făcut sex cu un bărbat însurat, dar e prinsă de soţie! Amanta, bătută şi dezbrăcată pe uliţă! A făcut-o de râs în tot satul! FOTO

in Reality show
27/03/2018, 16:34
Imagini şocante! A făcut sex cu un bărbat însurat, dar e prinsă de soţie! Amanta, bătută şi dezbrăcată pe uliţă! A făcut-o de râs în tot satul! FOTO GALERIE FOTO

Un filmuleţ face furori pe Internet! Pe filmare apare o femeie robustă care snopeşte în bătaie o tânără, după ce ar fi prins-o în pat cu soţul ei! Femeia înşelată o loveşte pe amantă cu piciorul de mai multe ori, apoi o ia de par şi o târăşte pe jos.

Martorii se uită fără să intervină în disputa celor două femei. La un moment dat, femeia înşelată se înfinge în sutienul adversarei şi o lasă chiar topless, doar în bikini.

Amantă snopită în bătaie de soţia înşelată! O dezbracă în plină stradă!

O altă femeie intervine, dar nu pentru a le despărţi pe cele două, ci pentru a o lovi şi ea pe amanta care se pare că s-a culcat şi cu soţul acesteia! Îi înfinge mâinile în păr şi o târăşte prin tot satul. Filmarea se pare că a fost realizată într-un sat din Crimeea, regiune anexată de Rusia.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 19 iulie 2018. Discutii neplacute în familie și problemele legate de bani

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.