Alina Vidican înflorește departe de Borcea! Ce casă și-a făcut!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
23/05/2018, 16:56
Alina Vidican înflorește departe de Borcea! Ce casă și-a făcut!GALERIE FOTO
Cristi Borcea va fi eliberat din închisoare! Decizia este definitivă

Alin Vidican prospera departe de Cristi Borcea! Imediat după ce a divorțat de omul de afaceri, frumoasa Alina Vidican a luat calea Americii, unde s-a și stabilit, împreună cu cei doi copii ai săi și ai lui Borcea.

Ziua de 21 mai a fost prilej de mare sarbatoare in familia Alinei Vidican. Nici nu ar fi putut fi altfel, avand in vedere ca erau sarbatoriti Sfintii Contantin si Elena, iar fiica cea mica a Alinei si a lui Cristi Borcea poarta numele de Gloria Elena. Asa ca, fara sa se uite la bani vreo secunda, Alina Vidican a pregatit o petrecere care, probabil, a facut deliciul celor doi copii ai ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Alina Vidican înflorește în America

Distracția a fost una pe masura, iar cadourile la fel, micuâa fiind, fara discutie, răsfatata zilei, mai ales ca petrecerea a avut loc in noul apartament din Miami al Alinei Vidican. Iar din ceea ce se poate observa, fosta sotie a afaceristului inchis la Jilava nu a facut deloc rabat la bani pentru a-si amenaja noua casa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×