Alina Gorghiu a născut! Ce nume a ales senatoarea PNL pentru cel de-al doilea copil

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/10/2018, 11:10
Alina Gorghiu a născut! Ce nume a ales senatoarea PNL pentru cel de-al doilea copil
Alina Gorghiu a născut cel de-al doilea copil! Toți se întreabă care este numele lui

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a născut cel de-al doilea copil! Ce nume a ales aceasta pentru minunea ei? Luni seară, Alina a adus pe lume, la o clinică din Capitală, un băiețel. Copilul s-a născut cu o greutate de trei kilograme, într-o stare perfectă și va purta numele de Amon. Primul copil a fost născut pe data de 11 mai, în anul 2016, iar acesta poartă și el un nume deosebit: Noah. Mesajul prin care senatoarea a anunțat venirea pe lume a primului băiețel a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Alina a început printr-o paralelă cu un fenomen întâlnit la Polul Nord. ”Știi că la Polul Nord, dacă mergeți, o să întâlniți un fenomen estreordinar: soarele de la miezul nopții sau ziua polară”, a scris senatoarea PNL.

Prin paralelă a explicat cum se simte în preajma copilului ei, în primele sale momente de viață. ”Dacă vremea e bună, soarele e văzut pe cer 24 de ore din 24. Cam așa au fost primele zile cu gămălia mea de copil”, a continuat aceasta. De asemenea, a asigurat oamenii care o urmăresc în spațiul virtual că micuțul ei este sănătos și voios, iar, cu fiecare zi pe care o petrece în viața lui învață că poate iubi mai mult ca niciodată. ”Nu au fost zi şi noapte, doar zi. E sănătos, viguros, îl cheamă Noah! Iar eu învăţ că pot iubi mai mult”, a încheiat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a nascut. Aceasta a ales un nume interesant copilului său
Mesajul Alinei Gorghiu postat de aceasta pe Facebook

Alina Gorghiu a născut! Senatoare a ales un nume special celui de-al doilea copil

Alina Gorghiu a născut luni! Aceasta a ales un nume interesant celui de-al doilea copil
Alina Gorghiu, alături de Noah, primul băiețel

Senatorul și-a unit destinele cu Lucian Isar, în luna ianuarie a anului 2016. Acesta, fost ministru felegat pentru relația cu mediul de afaceri în cadrul Guvernului Ponta, a devenit tatăl primului copil al Alinei Gorghiu la puțin timp după nuntă, căci pe data de 11 mai a anului 2016, a venit pe lume băiețelul lor, Noah.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×