Alina Borcea e toată ziua pe şantier!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/04/2014, 08:39
Alina Borcea e toată ziua pe şantier!

A plâns, şi-a frânt degetele, şi-a pus mii de întrebări, a făcut nopţi albe, toate după arestarea lui Cristi Borcea, în celebrul „Dosar al Transferurilor”. A spus însă „Stop!” şi s-a mobilizat. Afacerile nu pot stagna şi produce în acelaşi timp, aşa că Alina şi-a băgat pantofii cu toc în dulap şi a ieşit peteren la muncă.

Dacă majoritatea afacerilor lui Cristi Borcea au fost trecute pe numele rudelor, majoritatea pe cel al mamei lui, au rămas câteva care necesită supraveghere atentă. De ele a decis să se ocupe personal Alina, soţia fostului acţionar dinamovist, pentru a face productive investiţiile partenerului ei şi a avea o sarcină care să-i ţină mintea ocupată, să-i risipească gândurile rele şi să facă timpul să treacă mai uşor departe de Cristi.

Astfel, surse din preajma fostului model, ne-au dezvăluit faptul că, de aproape o lună, aceasta se trezeşte cu noaptea în cap şi, la primele ore ale dimineţii, părăseşte vila din Pipera în trombă. Destinaţia este aproape mereu aceeaşi… Alina supraveghează deopotrivă reamenajarea celor două ştranduri deţinute de soţul ei, pregătindu-se să scoată profit serios în noul sezon estival, dar şi ridicarea unui complex pentru evenimente într-o zonă strategică a Capitalei, lucrare începută şi nefinalizată înainte ca Borcea să fie condamnat la şase ani de închisoare cu executare. În aceste condiţii, de câteva săptămâni, viaţa ei se desfăşoară pe şantiere, printre muncitori, o misiune care o ajută să treacă mai uşor peste lipsa soţului.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×