Aligatori pe străzile statului Texas, după ce uraganul Harvey a lovit

Daniel Vlad   
în Hotnews
27/08/2017, 00:07
Aligatori pe străzile statului Texas, după ce uraganul Harvey a lovit

Uraganul Harvey a făcut mari probleme vineri noaptea între Port Aransas and Port O’Connor, în Texas, acţionând ca o furtună de gradul 4, cu vânt care atinge 130 de mile pe oră, a anunţăt Centrul Naţional pentru Uragane, citat de CNN.

Furtuna a lovit coastele Texasului cu un vânt extrem de puternic care o doborât copaci, iar ploile torenţiale au inundat străzile. Guvernatorul statului Texas Greg Abbot i-a cerut ajutor federal preşedinteleului SUA Donald Trump fiind de părere că pabuglele ar putea să fie de milarde de dolari.

PROBLEME TEXAS. Trump a semnat documentul!

Preşedintele SUA, Donald Trump nua  stat prea mult pe gânduri şi şi-a dat în scris acordul pentru ajutorul federal. Însă din cauza uraganului pe străzile din statul Texas aligatorii au apărut pe străzi din cauza inundaţiilor foarte mare care s-au produs.

Un alt aligator a fost surprins de un şofer în timp ce se plimba nestingherit şi dezorientat pe stradă. Iar un altul a fost observat în timp ce se adăpostea sub un autoturism.

Trebuie să înţelegem că schimbările climatice îi determină pe aligatori să-şi mute locul. Aceştia se deplasează pentru a găsi locuri înalte, adăpostindu-se de ploaie… Aceştia nu vor mâncare şi nici nu vor fi agresivi, ci încearcă să se ascundă de vremea rea la fel ca noi ceilalţi”, a susţinut un oficial american, citat de Metro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×