Aligatori pe străzile statului Texas, după ce uraganul Harvey a lovit

Daniel Vlad   
în Hotnews
27/08/2017, 00:07
Aligatori pe străzile statului Texas, după ce uraganul Harvey a lovit

Uraganul Harvey a făcut mari probleme vineri noaptea între Port Aransas and Port O’Connor, în Texas, acţionând ca o furtună de gradul 4, cu vânt care atinge 130 de mile pe oră, a anunţăt Centrul Naţional pentru Uragane, citat de CNN.

Furtuna a lovit coastele Texasului cu un vânt extrem de puternic care o doborât copaci, iar ploile torenţiale au inundat străzile. Guvernatorul statului Texas Greg Abbot i-a cerut ajutor federal preşedinteleului SUA Donald Trump fiind de părere că pabuglele ar putea să fie de milarde de dolari.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

PROBLEME TEXAS. Trump a semnat documentul!

Preşedintele SUA, Donald Trump nua  stat prea mult pe gânduri şi şi-a dat în scris acordul pentru ajutorul federal. Însă din cauza uraganului pe străzile din statul Texas aligatorii au apărut pe străzi din cauza inundaţiilor foarte mare care s-au produs.

Un alt aligator a fost surprins de un şofer în timp ce se plimba nestingherit şi dezorientat pe stradă. Iar un altul a fost observat în timp ce se adăpostea sub un autoturism.

Trebuie să înţelegem că schimbările climatice îi determină pe aligatori să-şi mute locul. Aceştia se deplasează pentru a găsi locuri înalte, adăpostindu-se de ploaie… Aceştia nu vor mâncare şi nici nu vor fi agresivi, ci încearcă să se ascundă de vremea rea la fel ca noi ceilalţi”, a susţinut un oficial american, citat de Metro.

Închide ×