Alexandru Jula, internat în stare gravă! Vecinii au sunat la 112

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
28/05/2018, 16:18
Alexandru Jula, internat în stare gravă! Vecinii au sunat la 112 GALERIE FOTO
Alexandru Jula a fost internat de urgență, după ce vecinii au chemat ambulanța

Alexandru Jula a fost internat în stare gravă. Artistului i  s-a făcut rău în timp ce se întorcea de la Cluj. Acesta a reușit cu ultimele puteri să ajungă în scara blocului în care locuiește, iar când l-au văzut acolo, vecinii au sunat de urgență la 112.

Alexandru Jula este cunoscut drept cântărețul preferat al lui Nicolae Ceaușescu. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi, iar medicii fac tot ce pot pentru a-l salva. De 30 de ani, bărbatul suferă de probleme cu inima și se pare că drumul de 15 ore cu trenul l-a epuizat. El fusese la Cluj pentru a-și vizita niște rude.

Alexandru Jula, internat în stare gravă

Înainte de a-l interna pe Alexandru Jula în stare gravă, medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să recurgă la manevre de urgență, pentru a-l stabiliza. Artistul în vârstă de 83 de ani pare să fi suferit un accident vascular cerebral, însă medicii încă nu s-au pronunțat definitiv asupra unui diagnostic. Jula a devenit cunoscut cu melodia ”Soția prietenului meu”, preferata lui Nicolae Ceaușescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×