Alexandra Stan, urmărită de turci pentru datorii de 200.000 €

Răzvan Scarlat   
în Reality show
30/01/2014, 08:39
Alexandra Stan, urmărită de turci pentru datorii de 200.000 € GALERIE FOTO

Alexandra Stan şi Marcel Prodan, fostul ei impresar, se află în mijlocul unui nou scandal. Conform click.ro, numele celor doi este acum pe lista de urmărire a unei firme de recuperare. Se pare că Alexandra şi agentul ei ar fi încasat de la un afacerist turc suma de 50.000 de euro ce reprezenta un avans pentru mai multe spectacole pe care artista blondă ar fi trebuit să le onoreze în noiembrie 2012, dar nu a mai făcut-o.

61369361

„Clientul nostru deţine un lanţ de cluburi de noapte în Turcia. A plătit un avans de 50.000 de euro, pentru mai multe spectacole pe care Alexandra Stan trebuia să le susţină acolo, dar nu a mai făcut-o. O persoană care o reprezintă ne-a spus că ea nu are nici o vină, dar va trebui să demonstreze asta cu hîrtii. Va scăpa doar dacă va demonstra că nu ştia nimic despre acel angajament. Banii au fost încasaţi pe o firmă din Panama care e pe numele lui Marcel Prodan”, a spus avocatul Iulian Urban, angajat de afceristul turc.

„Clientul nostru vrea să facă o plîngere penală pentru evaziune fiscală”, a mai spus avocatul. În acest sens, Marcel Prodan ar putea risca ani grei de puşcărie. În plus, datoria se ridică acum la 197.500 de euro, pentru că la avansul de 50.000 de euro s-au adunat şi alte daune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×