Alexandra Stan a fost nevoită să dea şpagă prin spitale! A rămas oripilată de mizeria găsită

Filon Stan   
în Galerie foto
07/03/2018, 17:42
Alexandra Stan a fost nevoită să dea şpagă prin spitale! A rămas oripilată de mizeria găsită GALERIE FOTO

Interpreta Alexandra Stan a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa Spitalului Judeţean Constanţa. Pentru ca semnalul de alarmă tras de vedeta internaţională să aibă un impact şi mai puternic, a postat şi câteva fotografii mai mult ddecât elocvente! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Îmi iubesc ţara şi mă mândresc peste tot în lume cu faptul că sunt româncă, dar nu pot să înţeleg de ce noi, între noi, nu putem să ne respectăm şi să ne oferim tot ce este mai bun!  Din septembrie m-am mutat în Los Angeles pentru o perioadă, dar pentru mine acasa înseamna România. Acum am venit în ţară din cauză că tatăl meu se află în spital. Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături şi am rămas şocată de condiţiile de la etajul 1, Secţia Medicală 2, din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

Alexandra Stan a dat şpagă prin spitale! Vedeta a postat poze cu mizeria din spitale!

Doamna doctor care are grijă de tatăl meu este deosebită şi corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorbă cu mine când le-am atras atenţia că trebuie schimbată branula. Ca să nu mai spun că pentru schimbarea cearşafului trebuie să le dai bani. Mizerie, dezinteres şi lipsa de respect faţă de pacienţi. Asta am întâlnit astăzi. Eu cred, totuşi, că putem mai mult de atât”, a scris cântăreaţa pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×