Alessandra Stoicescu a aflat sexul copilului! Ce va avea vedeta Antena 3, fetiţă sau băieţel? Primele imagini cu ştirista gravidă

Cunoscuta prezentatoare de televiziunea Alessandra Stoicescu a aflat sexul copilului. În data de 1 martie, vedeta a anunțat că este însărcinată cu primul copil, la 42 de ani, iar între timp a putut afla și dacă fericirea vieții ei va fi băiat sau fată. Cea care a informat admiratorii a fost chiar colega sa de trust, Mihaela Bărzilă.  Chiar dacă anunțul nu este încă oficial, prezentatoarea TV și partenerul său, Sergiu Constantinescu, vor avea o fetiță.

Alessandra Stoicescu a aflat sexul copilului! Minunea din viața ei va fi fetiță!

Cei doi, căsătoriți din 2013, au postat o imagine sugestivă pe Facebook, unde Alexssandra și soțul ei se țin de mână, iar alături de imagine au inserat mesajul :”primul nostru boboc de floare”. De altfel, acum o vreme, vedeta de la Atena 3 declara că ea și Sergiu își doresc un copil, dar că nu se grăbesc. Și, așa a și fost…a durat ceva până când fanii au primit frumoasa veste.

„Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Prima imagine cu știrista cu burtica de gravidă

”Fără ajutorul Divin,nu reușeam să am ce am azi”

Sergiu Constantinescu este bărbatul care i-a furat inima prezentatoarei, ulterior devenindu-i și soț. Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Și-au spus ”da” în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele. „Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel.

Cei doi și-au spus ”da” în 2013

Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, a spus vedeta, la un an după ce a purtat rochia de mireasă.