Cele mai hot poze ale anului? Antonia a făcut prăpăd la plajă, acum a venit rândul unei alte vedete! Imagini bombă de la plajă! Costum roşu, minuscul! Foto

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
21/12/2017, 22:00
Cele mai hot poze ale anului? Antonia a făcut prăpăd la plajă, acum a venit rândul unei alte vedete! Imagini bombă de la plajă! Costum roşu, minuscul! Foto GALERIE FOTO
Antonia ne-a făcut vara mai frumoasă, după ce a ieşit la plajă într-un costum de baie roşu, foarte sexy, acum o altă vedetă încinge temperaturile scăzute de afară!
 
Una dintre cele mai bine plătite top modeluri din lume şi-a făcut apariţia pe o plajă din ţara sa natală, Brazilia. Alessandra Ambrosio este considerată un etalon în lumea modei, fiind unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din întreaga lume. 
 
Alessandra Ambrosio, surprinsă pe o plajă din Brazilia! Arată de milioane!
 
La fel ca Antonia noastră, şi Alessandra Ambrosio a ales un costum de baie roşu. A făcut plajă şi s-a relaxat în apă. Este prima sa apariţie, după ce a renunţat la aripile de îngeraş Victoria’s Secret! În vârstă de 37 de ani, frumoasa braziliancă arată fabulos, iar pozele din Galeria Foto o dovedesc cu vârf şi îndesat!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×