ALEGERI SUA 2016. Hillary Clinton, avans de 8 procente în faţa lui Donald Trump

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
07/08/2016, 16:11
ALEGERI SUA 2016. Hillary Clinton, avans de 8 procente în faţa lui Donald Trump

Un nou sondaj, publicat duminică în Statele Unite, confirmă avansul net al candidatei democrate la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Hillary Clinton, în faţa candidatului republican Donald Trump.

Sondajul, realizat în perioada 1 — 4 august pentru Washington Post-ABC News, Hillary Clinton este creditată cu 50% din intenţiile de vot, faţă de 42% pentru Donald Trump.

Rezultatele sondajului le confirmă pe cele ale sondajelor publicate anterior de canalele de televiziune CBS şi CNN, care o creditau pe Clinton cu un avans de 7%, respectiv 9%, faţă de Trump.

Hillary Clinton beneficiază din plin de rezultatele Convenţiei Partidului Democrat desfăşurate la finalul lunii iulie, în timp ce în tabăra republicană mai multe polemici au dus la erodarea imaginii candidatului său la prezidenţialele din luna noiembrie, Donald Trump.

Ştirea MOMENTULUI

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.