”Al meu este 100 % natural”. Câștigătoarea Miss BumBum 2018, bătută pe scenă de o rivală. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/11/2018, 15:17
”Al meu este 100 % natural”. Câștigătoarea Miss BumBum 2018, bătută pe scenă de o rivală. VIDEO GALERIE FOTO
Fotografie în care se află Câștigătoarea Miss BumBum 2018, în timp ce era lovită de rivala sa

Câștigătoarea Miss Bumbum 2018 a fost bătută pe scenă de o rivală care susținea că posteriorul ei este ”100% natural”. Pe scurt, Miss BumBum este un concurs care încoronează cel mai frumos posterior din Brazilia. La finalul concursului, când a fost desemnată câștigătoarea, și anume Ellen Santana, o concurentă, pe nume Aline Uva a făcut un gest neașteptat. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, i-a smuls panglica de pe umărul câștigătoarei alese de juriu și a învinuit-o pe Ellen de fraudă. Pe scenă au fost momente de-a dreptul haotice din cauza tinerei care a pierdut, din acest motiv, aceasta și-a explicat gestul.

Conform rt.com.news, tânăra de 27 de ani și-a motivat gestul nu prin invidie față de câștigătoare, ci prin nedreptatea pe care a simțit-o atunci când a văzut că o fată tunată a fost desemnată victorioasă. ”Am respectat toate regulile jocului, fesele mele sunt reale, dar ale ei sunt din plastic. Miss BumBum este o farsă. Astăzi am putut să dovedesc acest lucru”, a declarat Uva, la scurt timp după incident.

Câștigătoarea Miss BumBum 2018 a fost bătută pe scenă de o rivală! ”Mi-a luat panglica, dar nu-mi poate lua titlul!”

Miss Bumbum 2018 din brazilia a fost bătută pe scenă de o rivala
Concurentele Miss BumBum 2018 din Brazilia

De altfel, drept la replică a avut, desigur, și Miss Bumbum 2018, Ellen Santana. Aceasta a precizat că i-a luat panglica, însă nu-i poate lua niciodată victoria. ” Mi-a luat panglica, dar nu îmi poate lua niciodată titlul”, a spus Santana, care a reprezentat statul Roraima.

De altfel, câștigătoarea celui mai frumos posterior dn Brazilia a subliniat că merită titlul datorită fermității lui. De asemenea, Santana a mai precizat și că, dacă ar fi pierdut, reacția ei ar fi fost total alta, față de ce a adversarei sale. ”Am lucrat cel mai mult și merit acest titlu, deoarece fundul meu este de departte cel mai ferm. Pentru a fi un câștigător, trebuie să știi cum să pierzi și, dacă aș fi pierdut, aș fi făcut-o cu demnitate, spre deosebire de ea”, a încheiat Ellen Santana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×