Loteria bonurilor fiscale. Aici afli valoarea bonurilor câştigătoare

Claudiu Ilie   
în Stirea zilei
18/02/2018, 20:19
Loteria bonurilor fiscale. Aici afli valoarea bonurilor câştigătoare

Update. Bonurile fiscale emise în data de 30 ianuarie 2018, cu o valoare de 501 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.


Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, iar selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape, aminteşte Agerpres.
 
Loteria bonurilor fiscale. Duminică va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.
 
Loteria bonurilor fiscale. Extragerea din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 18 februarie a.c. va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19 şi 50 de minute.
 
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al Loteriei Române pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile.
 
Loteria bonurilor fiscale. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×