Agitaţia din Guvern creşte indicele ROBOR! Românii plătesc rate şi mai mari!

Filon Stan   
în Hotnews
13/10/2017, 17:21
Agitaţia din Guvern creşte indicele ROBOR! Românii plătesc rate şi mai mari!

Agitaţia de yilele trecute de la nivel guvernamental se pare că îi loveşte tot pe români! Aceştia vor plăti şi mai mult la creditele în lei, după ce indicele ROBOR la trei luni a atins vineri un nou record al ultimilor trei ani, ajungând la 1,84%, potrivit datelor BNR, după ce joi atinsese 1,82%, valoare nemaiatinsă din data de 6 noiembrie 2014.

Indicele ROBOR reprezintă media dobânzilor cu care băncile se împrumută între ele. În funcţie de indicele ROBOR sunt calculate ratele la creditele în lei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Indicele ROBOR şi-a dublat valoarea în doar o lună

Indicele ROBOR la trei luni practic şi-a dublat valoarea în ultima lună, în contextul necesarului tot mai mare de bani de care statul are nevoie pentru a achita măsurile electorale promise. Pe de altă parte, Coaliţia PSD-ALDE are noi probleme. Ieri, miniştrii Rovana Plumb, Sevil Shhaideh şi Răzvan Cuc şi-au dat demisia, după ce premierul Mihai Tudose a cerut plecarea lor din Guvern.

Shhaideh şi Plumb sunt implicate în Dosarul Belina, anchetat de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în vreme ce Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a fost criticat de mai multe ori pentru faptul că lucrările de investiţii în infrastructură nu demarează.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×