A aflat în ziua nunţii un secret bine ascuns. Mirele a rămas cu ochii în lacrimi

Filon Stan   
în Hotnews
03/10/2017, 19:21
A aflat în ziua nunţii un secret bine ascuns. Mirele a rămas cu ochii în lacrimi

O tânără din Suedia a crezut că şi-a găsit sufletul pereche. Se înţelegeu perfect, aveau pasiuni comune, familia ei îl iubea, totul era frumos. A cerut-o de soţie ca în filme, iar ea a acceptat. detaliile petrecerii au fost puse la punct, mireasa şi-a ales rochia, mirele costumul. A venit şi ziua mult aşteptată.

Trebuia să fie cea mai fericită zi din viaţa ei, dar totul s-a transformat într-un coşmar. O mireasă din Suedia a aflat chiar în ziua nunţii că viitorul soţ o înşală, nu cu oricine, ci cu o domnişoară de onoare. O persoană “binevoitoare” din anturajul miresei de 24 de ani i-a dezvăluit chiar în ziua cea mare că bărbatul său este infidel, iar tânăra a văzut negru în faţa ochilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mireasa înşelată a leşinat

Tinerei i s-a făcut rău chiar la şedinţa foto şi a leşinat, spre disperarea celor din jurul ei, care nu îşi puteau da seama ce se întâmplă cu ea. Timp de o oră s-au chinuit nuntaşii să o facă pe mireasă să îşi revină, iar în cele din urmă, aceasta s-a ridicat pe propriile picioare.

Doar că, realizând ce s-a întâmplat, tânăra a dorit rapid să se răzbune. Sub privirile fotografului şi ale rudelor, ea a început să-l lovească şi să-l înjure pe mire, spre uimirea acestora, care pur şi simplu nu ştiau ce se întâmplă. Câteva zile mai târziu, cei doi au anunţat oficial că relaţia lor a luat sfârşit definitiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×