Adriana Iliescu și-ar fi dorit ca fiica ei să fie altfel! Ce mărturisire a făcut

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
14/06/2018, 11:05
Adriana Iliescu și-ar fi dorit ca fiica ei să fie altfel! Ce mărturisire a făcut GALERIE FOTO
 "Nu e pasionată de matematică. Ea vrea științe juridice, dar vreau să facă și filologia în paralel. Eliza are înclinații pentru științele umaniste. Să ne ajute Dumnezeu, să fim sănătoși! Îi place să citească și ceea ce e uimitor pentru mine e foarte bună la gramatică.", a mai spus Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a recunoscut că și-ar fi dorit ceva în plus de la fiica ei. Chiar dacă este fericită că are un copil și că a reușit să o vadă terminând școala generală, cea mai în vârstă mamă din România a spus că Elizei îi lipsește totuși ceva.

„Nici o secundă din viața mea nu am crezut că nu o să am copil. Am știut că există metode. Metoda se aplică și la o femeie de 30 de ani, problema e dacă organismul ține sarcina. Ea e fericită că mama ei a făcut un record. I-am spus să fie atentă, să aibă copii de tânără, pentru că nu știe ce surprize îi aduce organismul. Ea nu ar fi mers la școală dacă nu vemean și eu cu ea. Mi-aș fi dorit să fie mai independentă”, a spus Adriana Iliescu pentru wowbiz.ro.

Adriana Iliescu și-ar fi dorit ca fiica ei să fie altfel

Adriana Iliescu a fost alături de fiica sa, zilele acestea, în timpul evaluării naționale. „Nu e pasionată de matematică. Ea vrea științe juridice, dar vreau să facă și filologia în paralel. Eliza are înclinații pentru științele umaniste. Să ne ajute Dumnezeu, să fim sănătoși! Îi place să citească și ceea ce e uimitor pentru mine e foarte bună la gramatică.”, a mai spus Adriana Iliescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×