Adriana Iliescu i-a interzis Elizei să meargă cu metroul

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
24/07/2018, 10:54
Adriana Iliescu i-a interzis Elizei să meargă cu metroul GALERIE FOTO
Conform aceleiași suse, nici la proba de Bacalaureat din acest an elevii Liceului “Dimitrie Paciurea” nu s-au descurcat foarte bine. Media unității de învățământ nu a reușit să treacă nici măcar de 5, fiind mai exact 4,97, doar puțin peste jumătate dintre elevii care au absolvit clasa a XII-a reușind să promoveze examenul maturității.

Adriana Iliescu i-a interzis Elizei să meargă cu metroul. Cea mai în vârstă mamă din România, Adriana Iliescu, nu își lasă fiica să circule în subteran cu metroul. Adolescenta, în vârstă de 14 ani, circulă doar cu mijloacele de transport de suprafață.

Fosta profesoară de Limba și Literatura Română crede că metroul nu este o invenție bună și că deranjează „energiile pământului”. De asemenea, ea crede că această invenție „rea” este de vină pentru multe catastrofe naturale.

Adriana Iliescu i-a interzis Elizei să meargă cu metroul

„Mama refuză să o lase pe Eliza să circule prin subteran și o îndeamnă să folosească doar transportul de suprafață. Zice că nu e bine să deranjezi energiile pământului și că metroul nu este o invenție bună. Că asta fac toți oamenii care circulă cu metroul, deranjează energiile și apoi se plâng că sunt cutremure sau că se simt rău”, a declarat o persoană apropiată de Adriana Iliescu, pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×