Adrian Cristea a marcat la Lidia Buble: „După despărţire a făcut-o să sufere”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/01/2016, 00:07
Adrian Cristea a marcat la Lidia Buble: „După despărţire a făcut-o să sufere” GALERIE FOTO
Lidia Buble i-a furat sotul Dianei Simion, insa stie cum e sa fii parasita si inselata

Lidia Buble a trait o idila de-o vara cu mijlocasul Adrian Cristea, care a marcat si la poarta artistei. Ce nu stiu multi dintre „bublisorii” vedetei, dar nici Razvan Simon este ca blonda a fost inselata de fotbalist si a suferit dupa acest episod.

Incurcate sunt caile „printului” Cristea, care este cunoscut ca un adevarat cuceritor printre tinerele de oras. Multe au ajuns in patul lui si tot la fel de multe lacrimi s-au varsat pentru fotbalist dupa despartirile dureroase. Fotbalistul a inselat-o pana si pe Bianca Dragusanu, despre care spunea ca e dragostea lui si promitea sa-i lase mostenire chiar si un copil. Acest lucru nu s-a mai intamplat, insa nu despre asta vrem sa va spunem, ci despre povestea de dragoste devreme apusa dintre Lidia Buble si Adrian Cristea. Asa se face ca prin 2013, cand blonda nu era atat de cunoscuta, dornica de senzatii tari si cucerita de sarmul fara egal al „printului”, artista s-a lasat pe deplin dusa de val si a aterizat chiar in apartamentul lui Cristea. Treaba parea chiar serioasa, insa s-a terminat mai devreme decat protagonistii planuiau. Cel putin unul dintre ei. Deoarece pentru Adrian lucrurile erau cam clare. O tinea pe Lidia „doar pentru el”, nu o scotea des in oras, iar cand ieseau facea in asa fel incat sa nu fie de fata si prietenii apropiati. Fotbalistul tinea relatia secreta, insa Lidia si-a dat seama de planul diabolic al sportivului si cand a incercat sa faca ceva in acest sens s-a trezit parasita si inselata. CANCAN.ro a aflat ca Lidia a suferit dupa Cristea, ba chiar planuia sa il prezinte si rudelor, insa nu a mai apucat sa faca asta din cauza situatiei sus mentionate. „Ea nu e genul de fata sa se aventureze in relatii fara sens. Chiar l-a placut, nu a vrut o aventura, dar nu il stia pe el cum e. Credea ca este un om serios. S-a terminta foarte repede. Ea a fost inselata si parasita. Nu se astepta la asemenea gest din partea lui.”, a declarat un apropiat, pentru CANCAN.ro.

Lidia Buble i-a furat sotul Dianei Simion, insa stie cum e sa fii parasita si inselata. Cei doi sunt impreuna de un an si cateva luni, insa relatia si-au oficializat-o la sfarsitul anului 2015. In vara anului trecut, moderatorul TV a anuntat printr-un comunicat de presa ca s-a despartit de sotia lui.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×