Adolescentă înjunghiată pe stradă, în Constanța de un recidivist

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/05/2018, 16:28
Adolescentă înjunghiată pe stradă, în Constanța de un recidivist
Adolescentă înjunghiată pe stradă

Incident foarte violent în Constanța! O tânără a trecut prin clipe de groază în timp ce se îndrepta spre casă. Adolescenta fost atacată de un individ, care doar ce ieșise din închisoare, fiind înjunghiată în zona abdominală, scrie Replica Online. Atacatorul a fost prins și arestat pentru 30 de zile.

Tânara în vârstă de 17 ani mergea pe stradă, în jurul orei 21. Memet Cadâr a urmărit-o şi a atacat-o. Cel mai probabil că a vrut să fure ce avea la ea. Numai că victima a început să țipe și să ceară ajutor. Atunci, atacatorul a lovit-o, după care a înjunghiat-o în zona abdominală și a fugit.

Adolescenta înjunghiată pe stradă a fost la un pas de moarte

Tânăra a fost transportată la spital, iar medicii au decis că viața i-a fost pusă în pericol, un plămân fiindu-i atins de cuțit. Oamenii legii au declanșat cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și, cu ajutorul unui câine de urmă, l-au prins pe atacator. Bărbatul a fost dus la audieri, apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta fusese eliberat din penitenciar în anul 2017, unde a fost închis pentru tâlhărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×