Adolescent ucis de fulger, în Bacău! Ploile au făcut ravagii în toată țara

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/06/2018, 13:08
Adolescent ucis de fulger, în Bacău! Ploile au făcut ravagii în toată țara GALERIE FOTO
Adolescent lovit de fulger. Ploile au facut ravagii in toata tara

Tragedie într-o localitate din Bacău, unde un adolescent a murit, după ce a fost lovit de un fulger! Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în toată țara! Sute de gospodării inundate, 14 persoane salvate de pompieri, un minor decedat care a fost surprins de descărcările electrice – acesta este bilanţul fenomenelor meteo nefavorabile manifestate în ultimele ore la nivelul ţării, potrivit IGSU. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Efectivele ISU au acţionat atât în cursul zilei de joi, cât şi pe timpul nopţii cu motopompe, autospeciale şi tehnică grea de intervenţie pentru evacuarea apei din 60 de case, 71 de anexe gospodăreşti, 484 de curţi, 43 de subsoluri şi beciuri şi de pe 31 de străzi, dar şi pentru salvarea persoanelor. De asemenea, s-a acţionat cu accesorii de descarcerare pentru degajarea a 11 copaci doborâţi de vântul puternic.

Adolescent ucis de fulger și zeci de gospodării inundate

IGSU precizează că 14 persoane surprinse de ape au fost salvate de către echipajele de pompieri militari, iar peste 1.300 de animale au fost adăpostite. Totodată, 50 persoane din judeţul Neamţ şi o persoană din judeţul Botoşani au fost evacuate preventiv din locuinţe până la retragerea apelor şi înlăturarea urmărilor inundaţiilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×