Adolescent de 16 ani mort după ce a încercat să evite un câine cu scuterul!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/05/2018, 16:13
Adolescent de 16 ani mort după ce a încercat să evite un câine cu scuterul!
Adolescent de 16 ani mort după ce a încercat să evite un câine

Tragedie într-o localitate din Bihor! Un adolescent de doar 16 ani a mjurit după ce a intrat cu scuterul într-un cap de pod, după ce ar fi lovit un câine. Viața tânărului poate ar fi fost salvată, dacă era găsit la timp, însă trupul neînsuflețit a gost găsit de oameni după mai bine de nouă ore!

Poliţia Bihor a anunţat, luni, printr-un comunicat că evenimentul rutier s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe drumul comunal 130, în localitatea bihoreană Almaşu Mare, fiind descoperit, însă, mult mai târziu.

Adolescent mort pe scuter, după ce a încercat să evite un câine

„Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în jurul orei 00.15, un tânăr de 16 ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, în timp ce conducea un moped pe direcţia Balc – Almaşu Mare, a acroşat un câine care se afla pe carosabil, mopedul condus de acesta a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod din beton. În urma accidentului rutier, tânărul de 16 ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul„, arată comunicatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×