Adolescent de 16 ani mort după ce a încercat să evite un câine cu scuterul!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
14/05/2018, 16:13
Adolescent de 16 ani mort după ce a încercat să evite un câine cu scuterul!
Adolescent de 16 ani mort după ce a încercat să evite un câine

Tragedie într-o localitate din Bihor! Un adolescent de doar 16 ani a mjurit după ce a intrat cu scuterul într-un cap de pod, după ce ar fi lovit un câine. Viața tânărului poate ar fi fost salvată, dacă era găsit la timp, însă trupul neînsuflețit a gost găsit de oameni după mai bine de nouă ore!

Poliţia Bihor a anunţat, luni, printr-un comunicat că evenimentul rutier s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe drumul comunal 130, în localitatea bihoreană Almaşu Mare, fiind descoperit, însă, mult mai târziu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Adolescent mort pe scuter, după ce a încercat să evite un câine

„Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în jurul orei 00.15, un tânăr de 16 ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, în timp ce conducea un moped pe direcţia Balc – Almaşu Mare, a acroşat un câine care se afla pe carosabil, mopedul condus de acesta a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod din beton. În urma accidentului rutier, tânărul de 16 ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul„, arată comunicatul.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×