Deformată, Adina era refuzată la TOATE interviurile din cauza aspectului fizic şi ajunsese muritoare de foame. Dar l-a întâlnit pe Victor Slav. Cum arată ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Monden
04/02/2017, 12:15
Deformată, Adina era refuzată la TOATE interviurile din cauza aspectului fizic şi ajunsese muritoare de foame. Dar l-a întâlnit pe Victor Slav. Cum arată ACUM GALERIE FOTO

Adina este o tânără care în copilarie a suferit un accident de tramvai în urma căruia i s-a deformat maxilarul. Spune că parinţii nu au dat importanţă acestui aspect şi nu au ajutat-o cu nimic, reproşându-i că nu-şi găseşte de muncă.

Tânăra a încercat să îşi găsească un job, însă, la orice interviu la care participa, era refuzată din cauza aspectului fizic, mai precis a defectelor extrem de vizibile ale danturii. Se simţea marginalizată, singură şi oriunde mergea lumea se uita insistent la ea şi spunea că s-a săturat ca cei din jur să-şi bată joc de ea.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Viaţa ei avea să se schimbe odată cu participarea la emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit”, prezentată de Victor Slav, unde a avut parte de o schimbare de look cum rar mai vezi. Adina a mărturisit că transformarea a fost atât de mare, încât aproape că nu s-a obişnuit cu noua sa înfăţişare. Este însă bucuroasă că a scăpat de complexele care o chinuiau şi e încrezătoare ca planurile pe care şi le-a făcut se vor realiza.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×