Adina de la Heaven, lupta cu kilogramele în plus

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/06/2018, 10:38
Adina de la Heaven, lupta cu kilogramele în plus GALERIE FOTO

Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, a avut mereu o tendință de îngrășare, însă a reușit să își mențină o siluetă în parametrii normali. ”La noi în trupă sunt reguli legate de repeţii, de greutate, pentru că nu trebuie să fim ipocriţi, în meseria noastră contează foarte mult şi imaginea, pentru că asta vinde”, spunea Adina în urmă cu trei ani pentru Antena Stars.

„Pe fete le amendez 10% din concerte, când au sărit de greutatea impusă. Inclusiv eu am fost taxată. Bănuții respectivi se duc într-un cont pentru repetiții, concerte, haine. S-au strâns ceva bani”, spunea ea atunci. La aproape 40 de ani, Adina arată ca o adolescentă. 

Cântăreața nu s-a bucurat dintotdeauna de o astfel de siluetă, având peste 20 de kilograme în plus, față de cum arată acum. „Eu pe fond nervos mănânc. Și dacă nu am timp mănânc târziu. Dacă mănânc după ora 7 imediat mă îngraș, pentru că în adolescență am avut vreo 20 de kilograme în plus. Și dacă nu țin toate lucrurile sub control, e nasol. Ce să facem, asta e viața”, a recunoscut Adina.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×