Adina Bourceanu şi-a tăiat excesul de piele, operaţie care a costat 5.500 de euro

Raluca Ogaru   
în Reality show
12/04/2018, 00:39
Adina Bourceanu şi-a tăiat excesul de piele, operaţie care a costat 5.500 de euro GALERIE FOTO

Adina Bourceanu se simţea bine în pielea ei, până când a ajuns alături de soţul ei la Bucureşti şi s-a văzut în postura de a ieşi alături de alte soţii de fotbalişti. Atunci, Adina a hotărât că trebuie să facă ceva în privinţa siluetei ei, chiar dacă Alex Bourceanu o iubea nespus şi aşa, după ce se ”pufoşise” în urma celor două sarcini pe care le avusese.

Pentru că alte metode nu au dat rezultate, Adina  decis să slăbească prin operaţia de micşorare a stomacului şi astfel a dat jos nu mai puţin de, atenţie, 50 de kilograme.

Adina Bourceanu şi-a tăiat excesul de piele

În astfel de condiţii, corpul ei arăta bine, însă excesul de piele care rămăsese după ce a slăbit era inestetic. A început o lungă perioadă de reconstrucţie corporală, care a debutat cu silicoanele, iar acum câteva zile, ADina a rezolvat şi problema pielii în exces.

Să nu vă închipuiţi că Adina Bourceanu nu mai are de tras până când va fi 100% aşa cum îşi doreşte ea. Soţia lui Alex Bourceanu trebuie să poarte o lună un costum care să îi acopere tot corpul, zi şi noapte, iar apoi încă o lună doar ziua. Deh, aşa-i când vrei să fii perfectă, iar din ce se vede, Adina se apropie de ideal!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×