Adevărul din spatele ploilor de bani. Ce le fac interlopii maneliştilor după ce se opreşte muzica. AVEM IMAGINILE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/09/2017, 21:42
Adevărul din spatele ploilor de bani. Ce le fac interlopii maneliştilor după ce se opreşte muzica. AVEM IMAGINILE GALERIE FOTO

Nu există nuntă, botez sau simplă petrecere în timpul căreia maneliştii – fie că este vorba despre Florin Salam, Adrian Minune sau despre alţii mai puţin cunoscuţi – să nu fie „stropiţi” cu ploi de bani. Care este însă adevărul despre acest obicei arhicunoscut?!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dacă ar fi să ne luăm după „fără număr”-ul cu care invitaţii aruncă banii în lăutari, maneliştii ar trebuie să se întoarcă acasă putred de bogaţi. Situaţia este însă cu totul alta! Artiştii ajung de multe ori cu buzunarele goale. Motivul? Totul este, de fapt, de ochii lumii!

Aşa se face că importanţi lideri ai lumii interlope profită de faptul că sunt filmaţi când dau dedicaţii şi aruncă cu banii pentru a-şi face „cota de piaţă”, ulterior urmând să-şi recupereze investiţia după ce muzica se opreşte. „Predominant sunt Duduienii (n.r una dintre cele mai importante grupări de tip mafiot din Capitală) cu gesturi de genul , dar foarte multă lume face asta. Salam începe cântarea şi, la un moment dat, încep dedicaţiile de exemplu , 10 milioane pentru un individ, la final, când termină de cântat, persoanele respective îl urmăresc şi îi iau inapoi banii. Toţi lăutarii trec prin asta mereu , mai puţin Minune, care anunţă de la început: ‘Ce primeşte Adrian, nu se dă inapoi’„, povesteşte un personaj central al petrecerilor cu lăutari din Bucureşti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×