Adevărul despre vestea că Liliana de la ”Mireasa pentru fiul meu” a murit. Incredibil ce s-a întâmplat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/10/2018, 08:39
Adevărul despre vestea că Liliana de la ”Mireasa pentru fiul meu” a murit. Incredibil ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Vestea că Liliana Popa de la ”Mireasă pentru fiul meu” a murit i-a întristat pe fani

Iată adevărul despre șocanta veste cum că Liliana de la ”Mireasă pentru fiul meu” a murit. E incredibil ce s-a întâmplat. Informația bulversantă care spune că Liliana Popa, fostă concurentă la show-ul ”Mireasă pentru fiul meu” s-ar fi stins din viață a apărut pe rețelele de socializare. Anunțul a fost făcut chiar pe contul ei de Facebook. De atunci, fanii și cunoscuții au rămas înmărmuriți. Femeia a participat la concursul televizat ”Mireasă pentru fiul meu”. Între timp, aceasta a devenit și cea mai fericită femeie din lume, aducând pe lume un copil.

Iar, cu toate că Liliana devenise un om extrem de bucuros de ceea ce i se întâmplă, unii oameni au vrut să-i ia puțin din fericire. Se pare că, după o vreme, a apărut pe internet o veste care a alarmat oamenii în legătură cu ea. Din informațiile apărute în presă, sora ei ar fi anunțat pe contul ei personal de Facebook că Liliana ar fi trecut la cele sfinte. Ulterior, s-a aflat că rețeaua de socializare de pe care sora ei a postat este unul fals, nici anunțul teribil nefiind clar scris de ea. În cele din urmă, s-a arătat că totul a fost o glumă din partea unui om neidentificat până în acest moment.

Adevărul despre vestea cum că Liliana, concurentă la ”Mireasă pentru fiul meu” ar fi murit!

Vestea cum că Liliana, fostă concurentă la ”Mirească pentru fiul meu” a murit a fost o gluma
Liliana Popa, fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu”

De altfel, Liliana Popa a lămurit lucrurile prin postarea unei fotografii în care apăreau și soțul, cât și copilul lor, semn că totul este în regulă, că amândoi trăiesc fericiți. Totodată, și Claudiu, parteneriul ei, a publicat o poză în care cânta la acordeon, lucru care demonstrează că nu există niciun moment trist în viața lor. Potrivit știrilekanald.ro, mesajul șocant, postat de pe un cont fals, care anunța moartea concurentei de la ”Mireasă pentru fiul meu” a fost șters.

Vă reamintim că reality-show-ul care unește suflete a fost prezentat de Mirela Vaida, actuala prezentatoare de la ”Totul pentru dragoste”, cât și de Paula Chirilă, de profesie actriță. Prima difuzare a emisiunii pe micile ecrane a fost în luna august a anului 2011. Pe atunci, emisiunea era prezentată de Gabriela Cristea, ulterior ajungând la cârma ei și Andreea Mantea, actuala prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×