ADEVĂRUL despre scandalul dintre Misha si taximetrist! „Aveti grijă la ţăranca asta” IMAGINE ÎN PREMIERĂ! Cum arată bancheta din spate!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/03/2017, 23:26
ADEVĂRUL despre scandalul dintre Misha si taximetrist! „Aveti grijă la ţăranca asta”  IMAGINE ÎN PREMIERĂ! Cum arată bancheta din spate! GALERIE FOTO

FANATIK.RO prezintă dezvăluiri de senzaţie despre scandalul momentului din showbiz, dintre cântăreaţa Misha şi taximetristul Ion Simion, scandal care a „transpirat” zilele trecute în presa tabloidă de la noi.

Totul a plecat de la un fapt aparent banal – o călătorie cu taxiul.  „Acum câteva zile am mers cu acest specimen! Maya a mâncat 3 stixuri in maşina iar „domnul” a început sa ma înjure ca la usa cortului şi sa îmi spună ca ” mai lipseşte sa facem sex in maşina”( eu fiind cu Maya ). Poza cu bancheta este făcută chiar de „dumnealui” şi se poate observa cât de „murdara ” şi plină de „ciocolata” este . Mai exact are o bucăţică minuscula de stiks. Nu mai poţi avea nici o siguranţa ca mama, atunci când te duci sa ţi iei copilul de la gradinita. Poţi da peste tot felul de nebuni care mai au puţin şi te iau la palme. Probabil fiind foarte ofuscat de faptul ca a fost dat afara de la firma de taxi ” domnul ” s a gândit sa dea la gazeta peste ce ” ţăranca b****a” a dat… sau poate sa mai scoată 2 lei in plus. Eşti un adevărat DOMN! Se vede din limbaj! Aplauze va rog!„, povesteşte soţia lui Connect-R.

Taximetristul, pe numele lui Ion Simion, s-a răzbunat, numind-o pe Misha „ţărancă băşită” şi făcând publică imaginea cu „dezastrul” lăsat de cântăreaţă pe bancheta din spate a maşinii lui, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×