Adevărata relație dintre Velea și fiica Antoniei: ”Am ales să nu afișăm treaba asta!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
25/07/2018, 11:28
Adevărata relație dintre Velea și fiica Antoniei: ”Am ales să nu afișăm treaba asta!” GALERIE FOTO

Adevărata relație dintre Velea și fiica Antoniei: Antonia a vorbit despre situația dintre ea și Maya, fiica ei cea mare, pe care o are cu primul soț, Vincenzo Castellano. Artista susține că viața ei acum încă nu este împlinită. Are doi copii alături de Alex Velea, însă lucururile pentru ea sunt mult mai complexe decât fericirea pe care o vedem la televizor.

Antonia a povestit că Maya și Alex Velea se cunos și chiar se înțeleg foarte bine. „Mi se oare normal, e totuşi copilul meu, l-am purtat în mine, avem o legătură. A crescut, e mare. E copil, e inocentă, e foarte fericită când ne vedem. Savurăm fiecare moment. Ei s-au cunoscut demult (n.r. Maya cu Alex Velea), doar că am ales să nu afişăm treaba asta. Relaţia lor a decurs foarte natural, nu am impus nimic”, a spus Antonia într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

 Adevărata relație dintre Velea și fiica Antoniei

Adevărata relație dintre Velea și fiica Antoniei, Maya, a fost ascunsă de câțiva ani. Artista susține că într-o zi, lucrurile se vor rezolva în ceea ce privește vizitele Mayei în țară. „Momentul care m-ar împlini cu adevărat ar fi să se rezolve situaţia cu fetiţa mea, atunci aş fi cea mai fericită, să poată să vină aici, să ne putem face un program normal, acum nu este. Visez, lucrăm la treaba asta. Nu vorbesc foarte des despre asta, dar întotdeauna s-a lucrat la treaba asta, sunt avocaţi, sunt documente. Durează foarte, foarte mult. Ştiu că se apropie momentul. Mai este puţin. Mi se pare firec să se termine odată”, a mai spus Antonia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×