Adelina Pestriţu a rămas fără permis! Prima imagine cu ea pieton

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/03/2016, 15:35
Adelina Pestriţu a rămas fără permis! Prima imagine cu ea pieton GALERIE FOTO

Două lucruri care îi faceau cu adevărat plăcere Adelinei Pestriţu au rămas acum doua pe lista de dorinţe. Bruneta, care a dispărut de la tv, a avut recent un alt şoc când poliţiştii i-au ridicat permisul de conducere. Vedeta a apăsat, se pare, prea tare pedala de acceleraţie în localitate, iar acest lucru i-a adus după sine o amendă usturătoare şi i-a luat şi dreptul de a mai urca la volan.

Adelina Pestriţu va fi pentru următoarele patru luni pieton. Vruneta a rămas pieton, după ce autorităţile i-au suspendat permisul de conducere. Ea a condus cu viteză în localitate, deşi indicatoarele îi arătau o limită de doar 50 km la oră. Prezentatoarea nu le-a luat în seamă şi a apăsat pedala până la 110 km la oră.Piliţiştii au tras-o pe dreapta şi i-au aplicat o amendă usturătoare şi i-au ridicat şi permisul pentru patru luni. Joi, bruneta a plecat la plimbare însoţotă de şoferul personal.

Adelina a publicat pe reţelele de socializare prima imagine cu ea de când este pieton şi are se pare mai mult timp la dispoziţie să stea de vorba cu fanii ei de pe reţelele de socializare. De voie, de nevoie, ea le-a mărturisit că se simte bine în această postură.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×