Adelina Chivu, soţia model! Cristi, operaţia cu numărul 14: “Măcar şosetele sînt amuzante”

Mădălina Tătaru   
în Reality show
21/08/2013, 10:31
Adelina Chivu, soţia model! Cristi, operaţia cu numărul 14: “Măcar şosetele sînt amuzante”

Adelina şi Cristian Chivu se află, zilele acestea, în Miami, acolo unde fotbalistul român a trecut printr-o nouă operaţie la picior. Ce a scris Adelina Chivu pe pagina personală de Facebook? “Surgery number 14! At least, the medical socks are funny…” (n.r. “Operaţia cu numărul 14. Cel puţin şosetele medicinale sînt amuzante…”). De un albastru electric, pe acestea scrie “labe de urs”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În ianuarie, Mediafax scria că fotbalistul român ar putea fi operat din nou la piciorul drept, el resimţind în continuare dureri după ce a fost operat la un deget în urma unei fracturi. “Chivu joacă strîngînd din dinţi. El va trebui operat din nou la piciorul drept”, a spus o sursă citată de agenţia de ştiri. Fundaşul roman s-a accidentat la începutul lunii august 2012, în timpul unui meci cu echipa Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa.

SURSA: CANCAN

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×