Acuzaţii dure! Johnny Depp ar fi încercat să îşi sufoce soţia

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/06/2016, 11:57
Acuzaţii dure! Johnny Depp ar fi încercat să îşi sufoce soţia

Noi acuzaţii dure ies la iveală în scandalul dintre Amber Heard şi Johnny Depp. Actriţa susţine că a fost atacată de trei ori de soţul ei şi că acesta chiar ar fi încercat să o sufoce cu o pernă, totul în timp ce era sub influenţa alcoolului. Totodată, în presă au apărut imagini noi cu Amber Heard, care are vânătăi pe faţă, în urma loviturilor primite.

Atacul ar fi avut loc în luna decembrie, iar Amber Heard i-a dat mesaj unei prietene speriată de cele întâmplate. „Acest incident m-a făcut să mă blochez, mi-a mărturisit că se temea pentru viaţa ei atunci când un Johnny băut a venit să o sufoce cu o pernă”, a mărturisit apropiata celebrei Amber Heard. Prietena actriţei mărturiseşte că „s-a dus la Amber Heard şi a găsit-o cu buza spartă şi vănătă, ochiul umflat şi o şuviţă de păr smulsă din cap”. Aceasta a adăugat că aceea a fost prima ocazie cu care a l-a văzut pe Depp în stare avansată de ebrietate, relatează The Sun.

Noile acuzaţii apar după ce Johnny Depp a fost acuzat, printre altele, că a dat cu pumnul atât de tare într-un perete, în timpul unei dispute cu Amber Heard, încât s-a rănit grav la mână, iar filmările pentru „Piraţii din Caraibe: Cufărul omului mort“ au trebuit să fie întârziate cu o lună.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×