Vedeta TV s-a pozat aşa la balcon, după care şi-a dat jos prosopul. Pozele făcute publice din greşeală. S-a văzut tot!

Filon Stan   
în Femei frumoase
07/12/2017, 17:49
Vedeta TV s-a pozat aşa la balcon, după care şi-a dat jos prosopul. Pozele făcute publice din greşeală. S-a văzut tot! GALERIE FOTO

O actriţă din Statele Unite ale Americii s-a ales cu şi mai mulţi fani pe reţelele de socializare, după ce a postat doar câteva poze pe Internet. Fanii s-au bătut care să lase mai repede un mesaj!

Maitland Ward este o actriţă cunoscută în toată America pentru rolurile pe care le-a jucat în mai multe seriale de televiziune, pecum The Bold and the Beautiful, USA High, Killing Mr. Griffin, Boy Meets World, dar este şi model, chiar şi scriitoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Actriţă cunoscută a publicat poze cu ea nud! Nici nu şi-a dat seama ce face!

Are 40 de ani biologici, dar nimeni nu îi dă mai mult de 25, după cum arată! Zilele trecute a făcut un lucru care i-a bucurat nespus pe fanii ei, mai ales pe cei de sex masculin, dar sigur şi câteva femei. A făcut un dus, apoi a pus mâna pe telefon şi a început să îşi facă poze în prosop. Apoi, ca să ridice puţin temperatura, controversatul model a renunţat şi la prosop. A ieşit o galerie foto foarte sexy!

Închide ×