Actorul Tudorel Filimon, lăsat pe drumuri de cămătari!

în Stiri mondene
29/04/2018, 10:33
Actorul Tudorel Filimon, lăsat pe drumuri de cămătari! GALERIE FOTO
Actorul Tudorel Filimon, lăsat pe drumuri de cămătari!

Actorul Tudorel Filimon, lăsat pe drumuri de cămătari! Vedeta a ajuns la sapă de lemn, după ce a făcut un credit la o bancă. Și-a pierdut casa, terenurile și urmează să-și piardă și mașina cu care se deplasează.

Nea Popa, cum îl știm din serialul La Bloc, a luat 30 de mii de euro de la o societate tip IFN cu o dobândă foarte mare, însă nu și-a mai permis să plătească ratele. Creditul a fost vândut unui ”cămătar”, cum spune actorul, care i-a executat toate bunurile, rând pe rând. Recent, actorul a mai înregistrat un eșec în instanță, unde a pierdut procesul intentat pentru anularea contractului de împrumut.

Actorul Tudorel Filimon, lăsat pe drumuri de cămătari! ”Poate o să încep și o dietă”

„Cămătarii m-au executat, banda de cămătari a fost prinsă de curând. Eu m-am îmrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (…) Am renunțat de curând și la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii”, a declarat Tudorel Filimon, care trebuie să mai plătească acum și 2000 de lei cheltuieli de judecată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×