Aceste imagini ruşinoase NU s-au văzut la TV, dar noi la avem. Roxanei Ionescu i-au ieşit sânii din sutien!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
06/12/2016, 00:02
Aceste imagini ruşinoase NU s-au văzut la TV, dar noi la avem. Roxanei Ionescu i-au ieşit sânii din sutien! GALERIE FOTO

Sînii Roxanei Ionescu au devenit cu adevărat legendari încă de la primele ei apariţii la TV. Se întîmpla la emisiunea Ciao Darwin, pe Antena 1, moderată de Dan Negru.

I s-a spus imediat „Mama Natură”, din motive evidente. La cît de generoasă a fost „Mama Natură” cu ea, Roxana trebuia neapărat să îi mulţumească într-un fel.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Doar că Roxana a observat repede cît de greu este să îşi ţină sub control sînii uriaşi în timpul filmărilor. Ba chiar a pierdut, de multe ori, lupta cu ei, iar nurii au ieşit cu totul la vedere. Chiar în timp ce camerele erau aţintite pe ea. Din fericire pentru Mama Natură, Ciao Darwin nu era o emisiune în direct.

Doar că norocul ei s-a dus, iar imagini nedifuzate niciodată în timpul filmărilor au început deja să apară. Şi, bineînţeles, sînii Roxanei Ionescu sînt actorii principali.

DĂ CLICK SUS PENTRU A VEDEA IMAGINI CU ROXANA IONESCU DIN TIMPUL FILMĂRILOR DE LA CIAO DARWIN

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×