În acest trib din Africa, bărbaţii au organele sexuale de 43 de centimetri! Ajung aşa cu mult „antrenament”! Să vezi cum arată femeile lor

Ionuţ Cataramă   
în Monden
14/12/2016, 11:12
În acest trib din Africa, bărbaţii au organele sexuale de 43 de centimetri! Ajung aşa cu mult „antrenament”! Să vezi cum arată femeile lor GALERIE FOTO

Într-un trib din Uganda, mărimea chiar contează. Se spune că în acel trib ar fi cei mai dotaţi bărbaţi din lume, cu organe sexuale care trec de 40 de centrimetri.

Pentru a ajunge la aceste dimensiuni inimaginabile, membrii tribului „se antrenează” zilnic, mai multe ore. Cine ar fi crezut că mărimea poate fi „antrenată”? Ei chiar o fac! Masculii din Caramoja au un obicei straniu, acela de a-şi înfăşura penisurile în mulţi metri de ţesătură şi de a le extinde cu ajutorul unor greutăţi. Pentru ei, acesta este un adevărat ritual, care se face zilnic. Aşa ajung să meargă, realmente, cu penisurile atîrnîndu-le pînă la genunchi.

Iar pentru cei mai bine dotaţi bărbaţi din lume, în trib există şi femei pe măsură. Domnişoarele au şi ele un ritual important, numit „dansul virginelor”. Fetele sărbătoresc înainte de a avea parte de primele raporturi sexuale şi consumă diferite ierburi, care le ajută să intre într-o transă înainte de a se întîlni cu partenerii..

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×